Pauliina Kuunkajo-Erämetsä

Pauliina aloitti äänimaljahieronnan ja äänirentoutuksen opiskelun muuttaessaan Helsinkiin 2016.

Osana omaa muutoksen prosessia menetelmästä ja maljoista tuli silloin osa opettajan työtä. Lasten kyky rauhoittaa ja pysäyttää itsensä on oppimisenkin kannalta merkittävää. Vuosien aikana on pidetty Sointukylpyä ryhmille myös yhdistettynä mm. kundaliini- ja yinjoogaan. Yksilöasiakkaita Pauliina on rentouttanut muutamassa kesän retriitissä sekä hoitohuoneella kotona. Syvärentoutumisen tilan saavuttaminen on ihmisen hyvinvoinnin peruskulmakivi. Se kuuluu kaikille meille, vauvasta vaariin!

Äänirentoutuksen menetelmä on ollut osana omaa kehon ja mielen rakennusta sekä potentiaalin löytämistä ja sen vahvistumista. Äänirentouksella ei hoideta ihmistä, vaan autetaan kehoa toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavallaan oman hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämisessä.

Pyöräily ja luonnossa liikkuminen on Pauliinalle tärkeä voimavara ja yksi unelma on saada järjestää retkiä ja retriittejä Suomen uniikeissa luontoympäristöissä, myös kansainvälisille ryhmille. Äänirentoutuksen menetelmien kanssa on vahva halu kohdata erilaisia ihmisiä ja kehittyä löytämään jokaiselle asiakkaalle toimivia tapoja stressin hallintaan, hermoston tasapainoon ja palauttavan unen ylläpitämiseen.

Pauliina Kuunkajo-Erämetsä
Äänirentouttaja
Sointukylpyohjaaja