Energiahoito

Sai Shakti energiahoito perustuu kosmiseen energiaan, joka tulee kehoosi viiden elementin kanavien (ilma, vesi, maa, tuli, taivas) kautta. Hoito tehdään kehon energiapisteitä hyväksi käyttäen.

Hoito antaa sinulle voimaa ja vahvistaa sinua kaikilla elämän osa-alueilla: terveys, ihmissuhteet, henkinen ja fyysinen keho. Tavoitteesi selkeytyvät ja tunnet olevasi energinen, joka puolestaan herättää sinussa hyvää oloa, rauhaa, tahdonvoimaa ja inspiraatiota. 

Jos tunnet itsesi väsyneeksi, voimattomaksi ja haluttomaksi tai et ole varma seuraavista askelistasi, tämä hoito on sinulle. Hoito poistaa myös lempeästi mutta voimakkaasti kehon erilaisia kiputiloja. Jokaisen hoitokerran jälkeen on hyvä juoda runsaammin vettä, jotta tarvittavat epäpuhtaudet kehosta poistuvat ja kokonaisvaltainen tasapaino kehossa säilyy. 

Kyse on ikivanhasta sielun tieteeseen perustuvasta hoitomenetelmästä, jonka juuret ovat Intiassa. Sai Shakti energiahoitomuoto kuuluu Sri Kaleshwarin oppeihin.

Energiahoidon varaaminen:
Voit varata energiahoidon varauspalvelun kautta. Palvelun kautta voit myös seurata omia varauksiasi.

Lisäksi voit varata energiahoidon soittamalla minulle numeroon +358 40 046 5621. Hipaise numeroa sormella, niin puhelin ehdottaa siihen soittamista. Mikäli en pysty juuri sillä hetkellä vastaamaan puhelimeen, jätä tekstiviesti (SMS) tai Whatsapp-viesti, niin soitan sinulle takaisin.

Osallistuminen paikan päällä Apollonkadun Avarruksessa:
Tila on varattu hoitoa varten vain sinua varten joten voit tuntea olosi turvalliseksi. Tarjolla on teetä juotavaksi ja lämpimiä huopia.
Suojautumista Koronavirukselta, sekä muilta taudeilta, olemme varanneet käsidesiä sekä kasvomaskeja. Voit käyttää kasvomaskia halutessasi koko energiahoidon ajan. Saavuttuasi tiloihin suosittelemme pesemään kädet ensimmäiseksi. Ethän tule paikan päälle, mikäli tunnet itsesi yhtään sairaaksi. Tällöin meillä kaikilla on turvallisempi olo.

Maksu:
Kertamaksu: 85€
Kertamaksun voit maksaa varauspalvelun kautta tai Mobilepay (+358 40 046 5621) ennen energiahoitoa.

Mikäli tunnin hinta tuntuu suurelta nykyisessä taloudellisessa tilanteessa, mutta olet kiinnostunut palvelusta. Olethan yhteydessä minuun, niin selvitetään rahoitusvaihtoehtoja, tai voitaisiinko tehdä yhteistyötä jossain asiassa.

Energiahoidon sinulle kanavoi:

Tea Lehikoinen
Jooga- ja meditaatio-opettaja
Tunnetaito-ohjaaja MM®
Coach

Kysy lisää Energiahoidosta