Äänirentoutus

Sointukylvyssä ryhmä makaa mukavasti viltin alla. Jokaisella on oma tila.

Ohjaaja soittaa värähteleviä äänimaljoja, fen-gongia ja äänielementtejä luoden tilaan harmonisen äänimaailman. Tutkimuksien mukaan syvä rentoutuksen tila myös alentaa verenpainetta, vaikuttaa aineenvaihduntaan ja saa aikaan positiivisia hermostollisia vaikutuksia.

Kokemukset sointukylvyn jälkeen ovat osoittaneet, että ihmiset löytävät äänten avulla helposti rauhan ja selkeyden tunteen- kyvyn olla läsnä hetkessä.

Selkeys taas auttaa keskittymään olennaiseen, ja se tuo myös tervettä tehokkuutta työhön. Harmonisten äänten kokeminen säännöllisesti helpottaa parantamaan stressinsieto- ja vastustuskykyä. Sointukylvyn muodostamaan olotilaan pääseminen on helppoa, jopa vaivatonta, ilman aiempia kokemuksia. Makoilet vain mukavasti ja annat sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.

Peter Hess tuotannon äänimaljat ja gongit eivät edusta mitään uskonnollista tai filosofista ajatusta. Niiden tehtävä on puhtaasti terveyttä tukeva ja ylläpitävä.

Syvärentoutuminen on tärkeä oman terveytesi kulmakivi!

Sointukylvyn varaaminen:
Ilmoittautuminen puhelimitse Whatsapp-viestillä 040 7378175 tai alla näkyvällä yhteydenottolomakkeella.

Osallistuminen paikan päällä Apollonkadun Avarruksessa:
Tila on varattu sointukylpyä varten, joten voit tuntea olosi turvalliseksi. Tarjolla on juotavaksi teetä ja lämpimiä huopia. Suojautumista Koronavirukselta, sekä muilta taudeilta, olemme varanneet käsidesiä sekä kasvomaskeja. Voit käyttää kasvomaskia halutessasi sointukylvyn ajan. Saavuttuasi tiloihin suosittelemme pesemään kädet ensimmäiseksi. Ethän tule paikan päälle, mikäli tunnet itsesi yhtään sairaaksi. Tällöin meillä kaikilla on turvallisempi olo.

Maksu:
Sointukylvyn kertamaksun 19€ voit suorittaa Mobilepay maksulla (+358 40 737 8175) paikalle saapuessasi tai maksamalla käteisellä.

Sointukylvyn sinulle ohjaa

Pauliina Kuunkajo-Erämetsä
Äänirentouttaja
Sointukylpyohjaaja


Lisätietoa Peter Hess method -sointukylvystä:
https://medi-sound.fi/tietoa-peter-hess-aanirentoutus-metodista?fbclid=IwAR2chkoPE1mWCRYxriUSDAVq0ohbs6DGhUHyOlcSSsn8-x70a5jQAMm8ecc

Lisätietoa Äänirentoutuksesta